tom dixon pendel

Tom Dixon pendel er lysarmaturer designet for å henges opp i taket. De er vanligvis laget av metall eller glass, og de kommer i mange forskjellige stiler. Noen Tom Dixon-anheng er enkle og minimalistiske, mens andre er mer utsmykkede og detaljerte. Uansett hvilken stil du foretrekker, er det garantert en tom dixon pendel som passer din smak. Tom dixon anheng er kjent for sin kvalitet og holdbarhet. Laget for å vare, vil de gi et preg av klasse til ethvert rom i hjemmet ditt. Hvis du leter etter et statement-stykke til hjemmet ditt, er et tom dixon-anheng et godt alternativ. Hvis dette høres ut som noe for deg, så skynd deg inn i utvalget akkurat nå og ta en titt på Tom Dixon pendel. Du vil absolutt ikke angre på det.

Tom Dixon pendel – Utrolig populært merke

Virksomheden er etableret i en forpligtelse til innovation og udvikling og udstyret med en klar mission om at genoplive den britiske møbelindustri.  Tom Dixon som brand er inspireret af den unikke britiske kulturarv. Der lanceres nye kollektioner to gange om året med produkter, der omfatter belysning og møbler. Hvis du leder efter tom dixon pendellamper, så er du heldig – det tilgængelige sortiment er både stilfuldt og moderne og passer perfekt til næsten ethvert hjem. Med en tom dixon pendel kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, der holder i mange år fremover. Så tag et kig på udvalget i dag og find den perfekte tom dixon pendel til dit hjem.

Tom Dixon pendel – Unike samlinger

Tom Dixon er et trendsettende merke som har vunnet en rekke priser for sine dekorative design. En av de mest kjente kolleksjonene fra Tom Dixons lampekolleksjoner er Etch. Etch er inspirert av logikken til ren matematikk og geometriske strukturer. Etch-kolleksjonen er laget som anheng, lysekroner og lysestaker. Lampen har et detaljert mønster som kaster mange inspirerende skygger når den er tent. Lysekronen gir den en mer dramatisk og vakker effekt. Etch spiller på sine repeterende mønstre og bruker lys og skygge for å skape interessante effekter. Tom Dixon pendellampe er en fin måte å legge til stil og personlighet til hjemmet ditt.

Beat er nok en spennende kolleksjon fra Tom Dixon Pendel

Tom Dixons Beat-kolleksjon er et spennende utvalg av lamper som kan dekorere hjem, restauranter og hoteller rundt om i verden. Lampene i denne kolleksjonen har et minimalistisk uttrykk og er inspirert av den skulpturelle enkelheten til tradisjonelle messingpotter og tradisjonelle vannbeholdere. Beat pendellampen er laget av solide messingbiter og er tilgjengelig i fire forskjellige silhuetter, som Stout, Fat, Tall og Wide. Lampen er tilgjengelig i fargene messing, sort og hvit. Beat-kolleksjonen inkluderer også vegg-, gulv- og bordlamper. Hver del i denne lampekolleksjonen er laget med materialer og håndverk av høy kvalitet, noe som gjør den til et tidløst tillegg til ethvert rom.