En av de vanskeligste tingene med sminke er å få det til å se helt naturlig ut. Finn gode råd om sminke her slik at du kan gjøre øyenbrynene perfekt.

For å sminke øyenbrynene må du lage en struktur som vises og som får fram øyenbrynene på best mulig måte. Noen har ikke så markerte øyenbryn, mens andre har veldig markerte. Så hva må til for at øyenbrynene skal bli perfekte? Her er våre gode råd om sminke som omhandler øyenbryn.

Vi forteller deg her alt om sminke til øyenbrynene og dens umiddelbare forsterkende effekt. Sminke av øyenbryn regnes som en kunstart, og krever teknikk, presisjon og tålmodighet. Mange velger bort å sminke øyenbryn, og derfor synes vi det er et av de gode rådene om sminke som vi vil dele med dere.

Effekten av noen få strøk med blyanten ville være synd å klare seg uten. Så her er alle våre gode tips om sminke for at du skal se ut som en skjønnhet.

Hvorfor sminker man øyenbrynene

Markerte øyenbryn har en stor effekt på utseende ditt. Du kan åpne opp et stort smil uten at det ser rart ut. Man vil få et yngre ansikt om man legger litt arbeid i å fikse på øyenbrynene også.  

Har man aldri gjort utbedringer på øyenbrynene før, så er det mange som anbefaler å gå til en stylist. Fagpersonen vet akkurat hvordan sminke til øyenbryn skal være i forhold til hudfarge og ting som hårtype og ansiktsform. 

Dette utstyret trenger du

Det første du trenger er en blyant med voksaktig stift. Den er langvarig og lett å blande, og med blyanten får du en kraftig og litt forlenget linje.

Men du trenger også pudder, som påføres med en børste, Deretter en tonet maskara og en «waterproof» krem av beste sort. Den er dermatologisk utviklet for å øke resultatet.

Hvordan sminke øyenbrynene som en stylist

Før alt blir perfekt, så må du tenke på noen viktige saker. Vi anbefaler for eksempel at du bruker et papir over øyenbrynene etter å ha påført pleiekremen, slik at du samtidig fjerner overflødig sminke som lett stivner i brynene. 

Det er for at pigmentene skal feste seg best mulig. Dette trikset kan også brukes av dem som sminker ansiktet først, men det er en fordel å fjerne rester av Foundation og pudder med en børste slik at blyanten streker brynene.

bedre. 

Når du er fornøyd, sørg for å fylle flekkene og skape en tykkere linje (dersom lite øyenbryn er problemet), med våre anbefalte produkter. 

Når resultatet er perfekt, bruker du igjen børsten for å gjøre fargen litt mindre skarp. Deretter kan du påføre gjennomsiktig maskara dersom du ikke har påført en farget gel.

Mange bruker nemlig dette når de skal trene og ta seg godt ut. Å ta vare på øyenbrynene er viktig for flere enn deg selv. Men man må alltid huske på å skape et harmonisk resultat, med øyenbryn som ser naturlige ut i forhold til ansiktsformen. Vi har gitt deg våre gode tips om sminking av øyenbrynene vi håper du vil like.